I lost all my senses….

Hmm aneh ya? (lho ko sekarang pake bahasa Indonesia?) Klo ada di deket “dia” suddenly i’ll become paralyzed and lost all my senses. My heart beating fast, mau ngomong jadi ragu2, mau ngliat mukanya pas ngomomng ke dia juga susah banget, pokonya, aneh deh….. Bamby yang biasanya ceria dan banyak omong, tiba2 hilang entah kemana klo berhadapan sama dia….hahaha is this what people called Love? Belum tau siapa “dia” ini?…

Ok, flash back sedikit…waktu itu semester 1, si tampan ini masih berstatus maba, dengan kepala gundulnya. di hari senin, the first day after POSTMO Fresh 2006, i attend the ‘kuliah agama’ dengan dosen bapak Ramdani Wahyu. That was the first time I saw her, in her pink polo shirt….  I don’t know why, i just can’t take my eyes off of her, is this what love at the first sight means?hahahaha. And it continues up until now…

Cukup flashbacknya, kita kembali ke tahun 2008. Besok mama bikin arisan di rumah, padahal disuruh bantuin, tapi ternyata ada kelas poldun besok jam 8….Tapi ga bisa tidur nih, jadinya ngenet dulu deh…

Hmmm what else? Well, i think enough for this post, i’ll see you in another post…

Don’t forget to leave a comment!!

Advertisements

2 thoughts on “I lost all my senses….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s