Berantem sama Riska….gara2 Christian Bale and Heath Ledger

hhhhhhhhh….udah dua hari ini I had a quarrel, tension, dispute, you name it, with one of my best friend, Riska. How do we ended in this situation? It’s a long story….

I don’t know how long this “Cold War” will last…both of us haven’t talked at all this past two days. Semoga cepet2 back to normal, tapi diantara kita berdua kayanya belum ada yang mau ‘ngalah’……….

Advertisements

One thought on “Berantem sama Riska….gara2 Christian Bale and Heath Ledger

  1. kamu tuh yang gak mau ngalah… hehehehe
    maaf yah bemm….
    maaf bgt
    soalnya waktu itu yang ngajak ntn papa…
    n papa rizka tuh kalo ada satu ajah anak yang gak ikut bisa marah2 ntar akyu gak dikasih uang kos an,,,

    maaf yah bem

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s